Bevegelse

Jeg startet selv som deltaker på disse gruppene, ledet av spesialist innen Psykomotorisk Fysioterapi, Ellinor Bjerkholt. Med mer enn 20 - års erfaring, hadde hun satt sammen en unik måte å trene på, som hverken føltes som trening eller dans. Enda den inneholder elementer fra begge deler. På genialt vis kombinerte hun trening inspirert fra de psykomotoriske prinsippene, med musikk. Noe som fikk selv meg, som siden barndommens gymtimer har følt motvilje til begge deler, til å tørre å slippe bevegelsen til. Til å la kroppen bevege meg, i stedet for at jeg beveger den.

Jeg har i perioder tatt pause fra disse gruppetreningene, mens jeg har fortsatt med bassengtrening, treningsstudio og turer i skog og mark. Det kommer ikke til å skje igjen. Av erfaring vet jeg nå at når det gjelder velbehag i så vell kropp som i sinn, er de for meg og mange av de jeg trener med, uerstattelige. Jeg har nå fulgt disse gruppene i flere år, og har  med  tiden også vært så heldig å få personlig opplæring av Ellinor.

 

Hun har delt raust av sin kunnskap, med utgangspunkt i at desto fler som får glede av hennes mangeårige forskning og arbeid, desto bedre. Jeg har med hennes velsignelse den glede å kunne tilby disse kursene med opplæring i bevegelsestrening til musikk i små grupper på mellom 5 og 15 personer. De tilrettelegges etter ulike grader av ytelsesevne, som kan inndeles i rolig (nybegynner, eller fokus på utholdenhet og avspenning) eller energisk (viderekommende, eller fokus på kondisjon).

Det er en tydelig forskjell i disse treningsgruppene i fra andre tilnærmingsmetoder til opptrening. Med forankring i kunnskap fra psykomotoriske behandlingsmetoder, kan du her finne et annet fokus på kjernemuskulatur, balanse, og opplevelsen av lystbetont bevegelse.

"Bevisst tilstedeværelse

 i eget liv"

Velkommen til en annerledes opplevelse!

Info og Pris

Teoretisk undervisning og praktisk opplæring i opptrening og avspenning til musikk.

Skreddersys og tilpasses både små og store grupper. Kan bestilles over korte eller lengre perioder. Varighet pr. gang: 45-60 minutter.

 

Pris etter avtale.

 

For bestilling av kurs, ta kontakt på tlf/sms (+47) 98062029

Ann Schifte

Telf: +47 980 62 029

Org. nr: 981739132

Registrert i utøverorganisasjonen NLH